Ordinadors > Sobretaula > Tot en un

Tot En Un | All in One

Descobreix la nostra selecció d'Ordinadors Tot en Un i estalvia espai a l'escriptori sense renunciar a qualitat i potencia.

Plataforma de Pagament Segur d'Amazon.

Enviament i devolució Gratuïts amb dret a Devolució de 15 dies.

Ordinadors Tot en Un de qualitat al millor preu.


Què és un ordinador Tot en un?

Tot en un | All in one

Els PCs tot en un difereixen d'ordinadors de sobretaula clàssics perquè tenen tots els seus components interns integrats a una unitat que també actua com a pantalla. Això li dona un disseny compacte que els fa ideals per a escriptoris amb espai limitat.

Els ordinadors All in one normalment venen amb connectivitat sense cables com Wi-Fi i Bluetooth així que només necessitarà un cable per connectar-lo a la xarxa elèctrica.

Quins són els principals beneficis d'un equip d'all-in-One?

Els ordinadors Tot en un compten amb una sèrie de beneficis claus que els donen un avantatge sobre ordinadors de sobretaula tradicionals.

Un disseny atractiu i allibera espai d'escriptori

Els PCs d'all-in-One tendeixen a presentar un disseny més llis, més atractiu que les torres informàtiques. Gràcies al seu disseny compacte, prenen molt menys espai d'escriptori que un PC d'escriptori mitjà, el que li dona un aspecte més net, organitzat a la teva taula de treball.

Te estalvia la molèstia de comprar un monitor

Un altre avantatge gran per a tot-en-un és que tot està inclòs per el que no cal comprar un monitor separat. La tecnologia ha arribat a un punt en què les pantalles s'han tornat prou primes que tots els components principals d'un ordinador ara es poden incloure a la pantalla. El resultat és una unitat còmoda i centralitzada que te estalvia la molèstia d'anar a una botiga a comprar un monitor.

Fàcil d’instal·lar

Una altra raó que la gent s'estima més comprar un tot-en-un és la facilitat d’instal·lació. Tot el que has de fer és treure el tot-en-un fora de la caixa, connectar-li un teclat i un ratolí, i ja pots començar a utilitzar-lo de seguida.

Què has de considerar abans de comprar un ordinador Tot en un?

Quan compres per a un PC tot en un , la mida de la pantalla és una de les coses més importants a considerar. En termes de mida, és una bona idea comprar coma a mínim un de 23 polzades, que en general li dona com a mínima resolució de 1080p HD i ja permet veure pàgines múltiples en pantalla.

També hauries de decidir si vols o no que tingui una pantalla tàctil. Depèn exclusivament de les teves preferències personals.

En termes d'especificacions internes, dependrà completament de les teves necessitats, però un punt mínim de partida per un bon tot en un seria un processador de 4 nuclis (un i3/AMD Ryzen 3 cap endavant) amb com a mínim 4 GB de RAM i de 200 GB disc dur.