Ordinadors > Sobretaula > Miniordinador

Miniordinadors | Mini PC

Descobreix la nostra selecció de Miniordinadors i estalvia espai amb una opció potent i versàtil, capaç de reemplaçar un ordinador d’escriptori o de reemplaçar una televisió com centre multimèdia.

Plataforma de Pagament Segur d'Amazon.

Enviament i devolució Gratuïts amb dret a Devolució de 15 dies.

Miniordinadors de qualitat al millor preu.


Que es un miniordinador?

Miniordinador

Un Miniordinador es un PC petit i compacte que se adapta perfectament a tot tipus d'usuaris que requereixen disposar d'un micro PC lleuger, potent y versàtil per treballar o com eina d'estudi.

A part, un miniordinador pot fàcilment convertir-se en un centre multimèdia, connectant la teva televisió amb internet per veure pel·lícules i series online escoltar musica al saló o inclús per jugar a jocs online. D'aquesta manera un miniordinador compta amb unes prestacions superiors a les d'una televisió intel·ligent, i per un preu molt més barat.

Hauria de comprar un Miniordinador?

Els miniordinadors són equips útils per a usuaris que estan buscant un ordinador compacte per a oficina o un dispositiu multimèdia o simplement com a segon ordinador a la sala d'estar.

En general, el pots guardar a l'escriptori o fins i tot darrere d'un monitor o televisor i es poden connectar a Internet a través de LAN o de Wifi.

Hi ha Minipcs que no són més grans que un llapis USB. >quests dispositius estan connectats a un televisor per a aplicacions multimèdia i funcionen amb el sistema operatiu Android, però normalment no son gaire potents.

Els mini PCs normalment tenen un refredament passiu, per lo que son molt silenciosos.

Malgrat les seves petites dimensions, molts mini-PCs són avui en dia gairebé tan poderosos com els ordinadors més grans i tenen una memòria i capacitats d'emmagatzematge similars.