Ordinadors > Portatils

Ultrabooks

Els Ultrabook més potents i econòmics de les millors marques.

Plataforma de Pagament Segur d'Amazon.

Enviament i devolució Gratuïts amb dret a Devolució de 15 dies.

Ultrabooks potents i de qualitat al millor preu.


Què és un Ultrabook?

Portàtil Ultrabook

El terme Ultrabook es va fer popular cap al final de 2011, quan Intel volia un terme per diferenciar els nous ordinadors portàtils primes i ràpids dels portàtils que ja havia al mercat.

Els portàtils cada vegada son més i mes petits i prims, però els Ultrabooks van una mica més lluny combinant l'última tecnologia per fer portàtils tan prims i lleugers que fa un parell d'anys pareixien impossibles.

Característiques d'un Ultrabook

Quan Intel va definir per primera vegada Ultrabooks, va establir una sèrie de criteris que els portàtils necessitaven complir per ser etiquetats com un Ultrabook.

En primer lloc, per ser un Ultrabook, un ordinador portàtil necessita ser increïblement prim: menys d' 1 polzada (25 mil·límetres) de gruix. Abans de 2011, hi havia portàtils prims, però aquests sovint sacrificaven en unes altres àrees per aconseguir disminuir el gruix.

Intel imaginava Ultrabooks que comptessin amb tots la potencia d'un portàtil normal, i els avenços en tecnologia han ajudat a fer els Ultrabooks superfins, però potents.

Vida de la bateria

Una altre característica d'un ultrabook es una bona durada de la bateria, normalment per damunt de 7 hores. Això s'aconsegueix mitjançant l'ús de components que han estat especialment escollits per a les seves característiques d'estalvi d'energia.