Ordinadors > Portatils

Portàtils Convertibles | Dos en Un

El millor dels dos mons, la potencia d'un portàtil tàctil i la versatilitat d'una tablet.

Plataforma de Pagament Segur d'Amazon.

Enviament i devolució Gratuïts amb dret a Devolució de 15 dies.

Portàtils 2 en 1 de qualitat al millor preu.


Què és un portàtil Dos en Un?

Portàtil Convertible Dos en Un

No tens clar si prefereixes un potent ordinador portàtil o la comoditat d'una tablet? Amb un dos en un pots tenir el millor dels dos mons. Aquests ordinadors portàtils convertibles (o híbrids) combinen la funcionalitat d'un portàtil de pantalla tàctil amb la conveniència portàtil d'una tablet en un dispositiu molt lleuger.

Compten amb un teclat que es pot llevar o amagar darrera del dispositiu si el vols utilitzar com a tablet.

Avantatges dels portàtils convertibles 2 en 1

Tant si ets a casa, a la feina o de viatge, pots complir amb les teves necessitats i obligacions amb un versàtil 2 en 1. Aquests dispositius combinen la potència de processament que necessites per a la feina, l'escola o universitat i la comoditat necessària per escriure documents, treballar en fulls de càlcul o editar vídeos i fotos.

Però si el que vols es fer una presentació a la feina, veure una pel·lícula, jugar jocs o simplement llegir un e-Book, pots llevar el teclat o utilitzar-lo com a suport per proporcionar l'angle perfecte. I depenent del model, invertir en un portàtil dos en un pot molt més barat que comprar un portàtil i una tablet.

  • Lleuger i robust. La fusió del concepte Ultrabook amb la de Tablet confereix a aquests aparells la lleugeresa necessària per a que sigui còmode transportar-les. Amb models que amb prou feines superen mig quilo, hi ha una gran varietat en PCs dos en un per treballar, connectar-te a les seves xarxes socials, jugar a jocs o veure sèries.
  • Potent i eficient. Els processadors utilitzats en aquests dispositius son equiparables als dels portàtils. L'elecció del hardware es basa sempre en la premissa d'oferir el màxim rendiment a canvi d'un reduït consum per allargar la vida útil del dispositiu.
  • Versàtil i complet. Si estàs avesat a utilitzar Tablet o iPad i notes que te limita, els ordinadors convertibles són el que estàs cercant. No hauràs de cercar un teclat compatibles, ja que els dispositius 2 en 1 compten amb teclat incorporat. Gaudeix de totes les possibilitats, el teclat en mode portàtil i la pantalla tàctil en mode Tablet.
  • Disseny i elegància. Les marques competeixen per crear el convertible més prim i amb el millor disseny, amb ordinadors d'uns mil·límetres de gruix, materials de primera qualitat i formes innovadores que ens permeten col·locar el nostre equip en gairebé qualsevol posició i adaptar-lo a la tasca que realitzem en cada moment.
  • Sistema operatiu complet. La gran diferència entre els 2 en 1 convertibles en comparació amb les tauletes és que els convertibles utilitzen windows. Tot i que Android i iOS han fet grans passos per afegir funcionalitats, encara es queden una mica curts per al seu ús quotidià en entorns professionals, i encara tenen restriccions en el tipus aplicacions que pots instal·lar i els archius que pots obrir.