Ordinadors > Portatils

Chromebooks

Selecció de portàtils amb Sistema Operatiu Chrome OS on podràs comprar un Chromebook barat i al millor preu de venda online

Plataforma de Pagament Segur d'Amazon.

Enviament i devolució Gratuïts amb dret a Devolució de 15 dies.

Chromebooks de la millor qualitat al millor preu.


Què és un Chromebook?

Chromebooks | Portatils amb Sistema Operatiu Chrome OS

Els Chromebooks són ordinadors portàtils que no s'executen en un sistema operatiu Windows, sinó que funcionen amb Chrome OS, un sistema operatiu dissenyat per Google que utilitza el navegador web de Google Chrome com component principal.

Són ordinadors portàtils dissenyats específicament per com viuen les persones avui en dia, principalment funcionant mentre estan connectats a Internet, convertint-los en la solució ideal per a nins, estudiants , famílies i professionals que busquen un dispositiu per utilitzar principalment amb documents i aplicacions basades en l'emmagatzemament web.

Molts fabricants han optat per fer ordinadors amb chrome OS, pel que pots trobar chromebooks de tot tipus de marques, HP , Samsung, Acer o Chromebooks Asus, per nomenar alguns.

En el món digital d'avui en dia que esteim sempre connectats, els Chromebooks estan jugant un paper molt important en l'educació infantil i en les escoles de primària i secundaria.

Sovint els chromebooks es consideren més portable que els portàtils convencionals, ja que tenen una arrancada ràpida, tenen més velocitat de càrrega web, i permeten enviar vídeos a chromecast. A més, la pantalla tàctil de Chromebook que s'inclou en molts models fa que la navegació sigui ràpida i senzilla. O si ho prefereixes, pots afegir un ratolí sense cables per a la navegar més fàcilment.

Per altre banda, els Chromebooks s'actualitzen automàticament, de manera que pots comptar sempre amb les funcions més recents de Chromebook i amb una protecció de virus completament actualitzada.

Triar el millor portàtil Chromebook

Triar el millor Chromebook requereix fer moltes de les mateixes decisions que faries per comprar qualsevol ordinador portàtil. Pots seleccionar un Chromebook amb una pantalla que va de la mida de 11,6 polzades a 15,6 polzades. Pots escollir memòria de 2 GB a 16 GB de RAM, el que afecta a la rapidesa de l'ordinador i quants programes pots utilitzar simultàniament. També pots seleccionar el processador, resolució de pantalla, el tipus de disc dur i la quantitat de GBs.

A part, es possible que vulguis considerar l’opció d'un Chromebook 2 en 1, amb una pantalla plegable, capaç d 'oferir a la vegada les funcionalitats d'un portàtil, un sobretaula, i una tablet.

Treure el màxim profit de Chromebook

Cada dia augmenta més el nombre d'aplicacions que es poden utilitzar en un Chromebook. Son dispositius optimitzats per utilitzar Google Apps com Gmail, Calendar o GDrive i normalment requereixen Wi-fi per la majoria d'usos. Els Chromebooks es queden sincronitzats amb els dispositius Android o en qualsevol lloc on hagis iniciat sessió amb el teu compte de Google, de forma que és fàcil retomar els teus projectes que has deixat a mitjes en altres dispositius.

En resum, els chromebooks son la millor opció si passes bona part del teu dia connectat a internet i a les xarxes socials, i cerques un portàtil barat i lleuger.