Ordinadors > Portàtils > Apple

Ordinadors Portàtils Apple

El MacBook que estàs cercant el pots trobar en aquesta secció d'ordinadors portàtils Apple Macbook, MacBook Pro i MacBook Air. Ja saps quin es el teu?

Plataforma de Pagament Segur d'Amazon.

Enviament i devolució Gratuïts amb dret a Devolució de 15 dies.

Ordinadors Portàtils HP de qualitat al millor preu.


Ordinadors portàtils Apple MacBook Pro y MacBook Air

En lloc de centrar-nos en les diferències entre un MacBook Pro i MacBook Air, parlarem sobre el que fa un portàtil d'Apple una experiència única tant per a públics professionals com per els que cerquen en Apple un portàtil amb el que realitzar les seves tasques diàries i consumir contingut multimèdia.

Els iPhones, iPads i MacBooks són coneguts la optimització del seu sistema operatiu Mac OS en termes de aprofitament i per integrar-se entre ells. La unificació amb altres dispositius sota la mateixa plataforma de App Store et permet passar d'un dispositiu a un altre lliurement i seguir treballant o realitzar la tasca que estàs fent independentment de la plataforma.

Mac OS, el sistema operatiu dels portàtils d'Apple és, com hem dit, capaç d'esprémer al màxim el hardware dels portàtils Mac per aconseguir una fluïdesa i autonomia que cap altre marca aconsegueix igualar.

Al voltant del ordinadors Apple trobam un ampli ecosistema de dispositius que amplien o milloren l'experiència d'usuari desde auriculars, ratolins fins a teclats d'Apple.

El que necessita sabre sobre MacBook Pro

Els Ordinadors MacBook Pro són els portàtils d'Apple més potents de la companyia. Aquesta gamma de dispositius es caracteritza per tenir unes especificacions de l'escàndol, lo mes potent, per poder gaudir d'un perfecte rendiment en el processament gràfic, així com esser el tipus d'equip escollit per molts professionals del so.

Un MacBook Pro gaudeix d'un disseny increïble impulsat per l'ús dels millors components i materials. Les famoses pantalles de Retina d'aquests portàtils te ofereixen una de les millors experiències visuals disponibles en un portàtil.

La tecnologia Flash ha arribat per quedar-se al teu Mac. Aquest tipus de memòria és molt més resistent, més lleugera i més eficient que les unitats de disc dur tradicionals, i molt més ràpides

iCloud és el servei en el núvol d'Apple i els MacBook Pro es sincronitzen sense problemes amb aquest servei perquè tinguis els teus contactes, música, fotos i documents a l'abast de qualsevol dels teus dispositius. Fer fotos amb el teu iPhone i compartir-los des del teu iPad en qüestió de segons, això és iCloud.

L'autonomia és un altre dels grans pilars dels portàtils d'Apple. Aquests Macs arriben fins a 9 hores de durada de bateria en una sola càrrega. Una autèntica joia que podràs apreciar des del primer moment en què gaudiràs d'un portàtil amb un disseny compacte, potent i el millor, amb gran autonomia.

Amb el teu MacBook Air a tot arreu

MacBook Air és especialment adequat per a aquells que necessiten un ordinador portàtil lleuger, compacte, eficient i versàtil.

Una de les característiques que més crida la atenció en aquests Portàtils Apple és el gruix d'aquests ordinadors. Hi ha models de només 17 mil·límetres!

Pel que fa al disseny, MacBook Air segueix la línia innovadora, sòbria i juvenil d'Apple, trobant grans superfícies metàl·liques sense ornaments, més enllà de la Poma típica i emblemàtica de Apple i de les connexions.

Malgrat la seva mida petita, la pantalla de retina d'Apple també apareix en aquests portàtils, proporcionant una vista clara de qualsevol tipus de contingut que estem veient.

Com hem dit al principi, aquests sons MacBook destaquen per ser perfectes per a qualsevol persona que necessiti dur el seu portàtil al treball o per entrenenirse a qualsevol lloc. L'autonomia arriba i supera les 10 hores. Amb ells es poden mantenir videoconferències, contestar correus electrònics i veure una sèrie sense la preocupació de quedar-te penjat de quedar en qualsevol moment.