Com trobar les millors Ofertes en Ordinadors

Et contaré un secret, hi ha un truc per cercar les millors ofertes a Amazon. No està disponible directament a la seva web... però el pots utilitzar molt fàcilment...

En aquest article t'explicaré com ho pots fer tu mateix d'una manera fàcil i ràpida, però si et vols estalviar l'explicació, pots utilitzar directament aquest cercador.

Què vols cercar?
Oferta mínima

Pots pujar la oferta mínima i canviar la paraula portàtil per el que vulguis, ordinador de sobretaula, tablets, llibres electrònics, impressores, joguines, rellotges, sabates... Però et donaré 2 consells importants:

  • Cerca paraules en castellà. El motor de recerca d'Amazon no està preparat per paraules en català/valencià/mallorquí...
  • No et recoman pujar molt el descompte mínim, sinó els resultats seran només ordinadors reacondicionats o l'oferta serà que tens l'opció de comprar l'ordinador nou o de segona mà (en aquests casos Amazon t'ho dirá).

Com funciona el truc per trobar ofertes?

Es molt simple i també ho pots fer tu mateix manualment. Desprès de cercar portàtil o altre producte a Amazon, basta afegir el text &tag=55009-21&pct-off=15-99 a la url de la pàgina. Amb aquest text cercarà ofertes que tenguin un 15% de rebaixa o més.

Per filtrar ofertes amb un 30% o més hauries de canviar el 15 per 30 => &tag=55009-21&pct-off=30-99

ofertes ordinadors

El truc funciona amb qualsevol dispositiu, però el text que apareix a la imatge de "resultados para 30% a 99% de descuento" només es mostra quan fas la recerca amb ordinador (no apareix a smartphones ni tablets).

En qualsevol cas, si no et vols complicar, utilitza directament el cercador que t'he deixat a dalt (fa el mateix truc de afegir text a la url).

Amb aquesta opció he trobat moltes, moltes gangues...

Pues res, que tenguis una bona compra i un dia fantàstic 😉.